True

Sistemul de reduceri din magazinele KSA

Perioada de reduceri din magazinele KSA cu exceptia magazinului de pe strada Câmpul Pâinii


Mai multe zile, mai multe reduceri, mai multe produse în magazinele KSA Retail! 

Vineri reaprovizionăm magazinele cu produse din lichidări, cu reduceri începând de la 50%. 

Pentru a îmbunătăți experiența clienților în magazinele KSA, am dublat zilele de reduceri. Pentru o înțelegere mai ușoară a noului program, atașăm un grafic care să vină în ajutorul dumneavoastră. 

Odată cu noul sistem de reduceri, venim cu o altă noutate:  reaprovizionarea magazinelor se va face mai des, încât în fiecare zi clienții noștri să beneficieze de produse fresh! Aceste produse vor avea aplicate o reducere de 50% în magazine și vor fi  într-o zonă distinctă. Prețurile acestor produse vor începe să scadă după finalizarea ciclului de reduceri bisăptămânale.   

Vă așteptăm!  


Clarico-Text-Image

Program reduceri magazinul Câmpul Pâinii


În magazinul KSA din Cluj-Napoca, strada Câmpul Pâinii, nr. 12, începând cu data de 31.03.23, produsele vor fi puse la vânzare într-o perioadă de reduceri de 7 zile. Revenim la sistemul de reduceri progresive de o săptămână, pentru a oferi mai multe produse clienților noștri înainte de sărbătorile de Paște. Puteți vedea reducerile pe zile în imaginea de mai sus și zilele de reaprovizionare din timpul perioadei. Vă așteptăm la cumpărături


Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.